fredag 21 januari 2011

Strump marodööören!

Idag hjälpte jag Erik med en superhärlig privat grupp på eftermiddagen. Det var några barn som hade Erik osm privatlärare hela dan idag och halva dan igår. Sjukt fulla av energi och riktigt skojj att glida runt med dem, leka, dumma sig, åka på en skida, skogen, hoppa, busa, bära på ryggen, åka tåg och skratta en massa massa massa..:)

Var ledig några dagar i veckan, var i backen varje dag och super njöt i solen! Helt underbart! Åkte med massa trevligt folk, Mika, Johan, Tompa, Peter, Jossan, syrran och sen de i skidskolan som hade tid att ta lite friåk..:)

Personal dag i backen i tisdags, de va trevligt och skojj att träffa lite av de som jobbar på anläggningen men som man så sällan ser för de gömmer sig i byggnader lite här å var..:) Dagen avslutades med After Ski för personalen. Tänkte inte dricka men blev övertalad när ett par cider ställdes framför mig och sen var det bara å köra på. Trevlig kväll, seent men skojj!

Hade lite tvätt och städ dag igår, slängde in en massa strumpor i maskinen å ja e helt hundra på att det var par av alla strumpor men när jag skulle vika ihop allt sen så fattades de typ 6 strumpor! Jävla skit! Vart tar de vägen? ja menar, nästan varje gång ja tvättar så snor maskinen en massa strumpor! Å den har ju inte ens fötter!

Igår va ja t Falun å gick på bio med Jossan och ett par till. Först skulle dom på Meet the parents Little Fockers (eller va de så den hette??) men den hade ja sett så vi skulle gå på en annan, The Town. Super! Men sen när vi satt där å kollade som mest så kom en av killarna på att han hade sett filmen å efter en stund så kom jag på att de hade jag nog med.. Dumma dumma, men den va bra den här gången å:)

Ååå vad mer? Hmm... Har blivit lite promenader, aerobics, spring turer, häng med folk jag tycker om och självklart massa skidor. Underbart! Nu e de massa jobb med skidskola i helgen sen ska ja hoppa in i baren på Lodgen på sön å någon mer dag i veckan, blir nog bra de..:)

Nu ska ja in å kika hur de går för syrran med kärleksmumsen som hon håller på med, var ett sjuhelvetesliv nyss om storleken på plåten men nu har hon lugnat sig.. Luktar då himla gott iaf! :)

Njaeee.. Tjiing på er!! :)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar